Tisztelt tulajdonos!

KÖSZÖNÖM, HOGY ELOLVASTA AZ ÜZENETEM ÉS ELLÁTOGATOTT A HONLAPOMRA. BIZTOSAN KAPOTT MÁR AJÁNLATOKAT INGATLANKÖZVETÍTŐKTŐL, MÉGIS ARRA KÉREM, SZÁNJON NÉHÁNY PERCET A SZOLGÁLTATÁSOM MEGISMERÉSÉRE!

Apróbetűk

Kizárólagosság

Eladásig költségek

*ÁFA NEM TERHELI

A minőség fontosabb a mennyiségnél, nem a nagy számok törvénye alapján dolgozom, egyszerre kevés megbízást vállalok.

A sikeres eladáshoz, annyi időt kell szánni az ügyletre, amennyi szükséges és amikor szükséges. Ha minden percem be lenne táblázva, pont a rugalmasság hiányozna a munkámból.

Ajánlás

MINDEN INGATLANHOZ SAJÁT ALOLDAL KÉSZÜL A KÖZVETLEN AJÁNLÁSHOZ, ÍGY AZ INGATLANKERESŐ SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐ ÉRDEKLŐDŐKNEK EGYSZERŰ ÉS GYORS KIAJÁNLÁST TESZ LEHETŐVÉ.

Fényképek és alaprajz

AZ INFORMATÍV ÉRTÉKESÍTÉSI ANYAG ELENGEDHETETLEN ÖSSZETEVŐI AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT FÉNYKÉPEK ÉS A TÁJÉKOZTATÓ ALAPRAJZ.

Megjelenés széles körben

Az ingatlanok megjelennek a piacvezető, országos hirdetési portálokon, a közösségi médiában és a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) adatbázisában.

Együttműködöm

Más közvetítőkkel

2 %-os jutalékom megosztásával

Ügyvéddel

aki felmerülő jogi kérdéseit megválaszolja

Energetikussal

AKI, tanúsítványát rövid idő alatt elkészíti

Alkalmazkodom

a kialakult helyzethez. Ha a tulajdonos vagy az érdeklődő a jelenlegi helyzetben az online megoldásokat preferálja, akkor abban leszek partner, legyen szó élő videós megtekintésről vagy 3D virtuális séta készítésről. Ha a személyes kapcsolatokban hisz, akkor természetesen úgy intézem ingatlanügyeit. 

Virtuális séta

Ingatlan megtekintés

Bármikor

Bárhonnan

Valósághűen

Egyszerűen

A 3D virtuális sétát egy speciális kamerával készítem. A helyszíni munka nem tart tovább, mint egy hagyományos ingatlanfotózás. Az ingatlanséta a tulajdonos döntése alapján lehet nyilvános – a hirdetésekben megjelenik –  vagy privát,  –csak jelszóval érhető kereső ügyfeleim részére – valamint a kettő kombinációja. Megbízóim nem fizetnek a 3D virtuális sétáért, a szolgáltatásom része. Ajánlom, mert amellett, hogy időt takarít meg, legyőzi a  távolsági akadályokat is.

Ügyfeleim mondták

Kapcsolat

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Időpont egyeztetés egy kötelezettség nélküli beszélgetésre/tanácsadásra.

Péceli Renáta

EGYÉNI INGATLANKÖZVETÍTŐ

+ 3670 414 8021

Hétvégén és esti órákban is hívható.

Rólam

ANYA, TÁRS és INGATLANKÖZVETÍTŐ vagyok. Közgazdászként végeztem a BGF-en. Örülök, hogy a fiam születése után Egerben találtunk otthonra.  Egy  számomra új városban, ismerettség nélkül vágtam bele a közvetítésbe , 5 év után is úgy érzem, hogy a legnagyobb dolog amit az ügyfeleimtől kaphatok: az ajánlásuk.

Egyéni ingatlanközvetítőként folyamatosan figyelem az innovatív megoldásokat, hogy az ingatlanügyek intézését a lehető legkényelmesebbé és legegyszerűbbé tegyem ügyfeleim számára.

*Áfa nem terheli. Más költség nincs. Megbízóim azért fizetnek, ami működik, eladásig költségmentes minden szolgáltatásom.
Kereső ügyfeleknek (vevőknek) minden szolgáltatásom díjmentes!

Portfólióm

ELADÓ LAKÁSOK
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Előző
Következő
ELADÓ HÁZAK
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Előző
Következő

Ingatlankereső

Próbálja ki az új ingatlankeresőt, ha egerben és környékén keresi új otthonát.
Online. Díjmentes. Hatékony. Egyszerű. 
Akár mobilról is egy kávé mellett .

Ingatlankereső

Egerben és környékén
ONLINE. DÍJMENTES. EGYSZERŰ. HATÉKONY.

Ingatlanfelkészítési tippek

Hogyan könnyíthetjük meg az eladást, még az első érdeklődő megérkezése előtt?

A hétköznapi gyakorlatban, bárki által könnyen és jól alkalmazható ingatlanfelkészítési tippeket mutatok helyiségenként, ami az eladásnál segítségünkre lehet. Érdemes kipróbálni, kattintson a képekre!

Az előszobában...

A belépőkép fontos

Fontos az első benyomás, a vevő a lakásba lépve, már az első pillanatban érezze magát jól! Mit tehetünk? Az előszobában szüntessük meg a zsúfoltságot, tegyük el saját kabátjainkat, cipőinket, táskáinkat a megtekintés idejére. Pakoljuk el azokat a dolgokat is, amik csak úgy ottmaradtak az előszobában. Ugye mennyivel tágasabb?

A fürdőszobában...

Ragyogó fürdőszoba

Aki a lakást megvásárolja, lehet, hogy átalakítja a fürdőt, de gondoljunk bele, sokkal jobb érzés egy tiszta, rendezett fürdőt újratervezni. Szánjuk rá az időt, takarítsunk, súroljunk! Ragyogjon a járólap, a tükör, a csaptelepek és szaniterek! A fürdőszoba szőnyeg se maradjon ki! Pakoljuk el a lógó törülközőket, lavórt, vödröt, flakonokat, pót wc papírpkat. Ne ússzon a párában a fürdőszoba a megtekintéskor!

A konyhában...

Átlátható konyha

A konyha legyen átlátható és tiszta, akkor is, ha a bútorok és a burkolatok régebbiek. Mivel a lakás tartozéka, pont olyan fontos, mint a fürdőszoba. Alaposan takarítsunk ki, várjuk az érdeklődőt makulátlanul tiszta szekrényajtókkal, pulttal, tűzhellyel és üres mosogatóval. Tegyünk rendet a nyitott polcokon, az üveges szekrényekben. Szüntessük meg a zsúfoltságot a munkapulton, így az érdeklődő látja, hogy kényelmes méretű munkafelület áll rendelkezésre a főzéshez, kisebb konyhában is.

A világos lakásról...

A vevő világos lakást keres

Húzzuk szét a sötétítő és színes függönyöket, húzzuk fel a redőnyöket és árnyékolókat, cseréljük az izzókat nagyobb fényerejűre, azokban a helyiségekben ahol nincs természetes fény, már előre kapcsoljuk fel a lámpákat. Ugye mennyivel világosabb? Esti megtekintésnél minden lámpát kapcsoljunk fel, mielőtt megérkezik az érdeklődő.

A szobákról...

Kényelmes szobák

A legkisebb szoba is tágasabb érzést kelt, ha nincs túlzsúfolva. Pakoljunk el! A kinyitható ágyat, kanapét csukjuk össze a megtekintés előtt, az ágyneműt rakjuk el vagy rendezzük el és takaruk le az ágyat, a komódon és az éjjeliszekrényen is szüntessük meg a zsúfoltságot. Néhány díszpárna, egy világosabb takaró, egy kisebb puha szőnyeg is erősíti a harmóniát és kellemesebb érzést kelt.

Az erkélyen...

Az erkély nem külső tároló

Az erkély is a lakás része. Ha eddig tárolóként funkcionált, változatssunk rajta. Pakoljunk el! Aki erkélyes lakást keres, szeretne kiülni kávézni, olvasgatni, beszélgetni. Mutassuk meg, hogy elfér 1-2 szék és egy kis asztalka. Tehetünk ki párnát és kisebb dekorációt. A tapasztalatok szerint a műfű csodákra képes, ha hangulatkeltésről van szó.

pecelirenata.com/2016-2020 © All rights reserved
Mobil: +3670 414 8021 Email: pecelirenata@gmail.com Székhely: 3300 Eger, Tittel Pál u. 1. 4/3.