Tulajdonosoknak

KÖSZÖNÖM, HOGY ELLÁTOGATOTT HONLAPOMRA, ISMERJE MEG SZOLGÁLTATÁSOM!

Péceli Renáta vagyok, regisztrált és nyilvántartott egyéni ingatlanközvetítő.

Visszahívást kérek!

2 %-os sikerdíj*

*Áfa nem terheli. Más költség nincs.

Sikerdíj

Megbízóim azért fizetnek ami működik, vagyis akkor, ha az általam vitt ügyfél vásárolja meg az ingatlant.

Kizárólagosság nélkül

Nem kötök kizárólagos szerződést. A megbízás bármikor felmondható.

Országos megjelenés

Megjelenés a piacvezető országos lefedettségű ingatlanhirdetési portálokon és a közösségi médiákban.

Személyes szolgáltatás

Úgy tudom megbízóim érdekeit képviselni, ha minden megtekintésen jelen vagyok, személyesen egyeztetek és közvetítem az ajánlatokat.

Szűrt kereső ügyfélkör

Az új ingatlankereső hatékonyabb érdeklődő szűrést biztosít. Fizetőképes érdeklődőim, szűrt igényeinek megfelelő ingatlanbemutatásokat szervezek.

Jutalékfelezés

Megbízásommal, a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének tagjai is ajánlják ingatlanát ügyfeleiknek, többletköltség nélkül, a 2 %-os jutalékom megosztásával.

Támogatás partnereimtől

JOGI KÉRDÉSEKBEN ÜGYVÉDI TANÁCSADÁS

CSOK ÉS HITEL ÜGYINTÉZÉS

ENERGETIKA TANUSÍTVÁNY

EGYÜTTMŰKÖDÉS KÖZVETÍTŐKEL

Ingatlanfotózás

A jó ingatlanfotó elengedhetetlen a fizetőképes érdeklődők figyelmének felkeltésére. Saját képekkel dolgozom.

Minőség a mennyiség helyett

A minőség fontosabb a mennyiségnél, nem a nagy számok törvénye alapján dolgozom, egyszerre kevés megbízást vállalok.

A sikeres eladáshoz, annyi időt kell szánni az ügyletre, amennyi szükséges és amikor szükséges. Ha minden percem be lenne táblázva, pont a rugalmasság hiányozna a munkámból.

Ügyfeleim mondták

A legnagyobb dolog, amit az ügyelektől kaphatok, az ajánlásuk!

Ingatlanfelkészítési tippek

Hogyan könnyíthetjük meg az eladást, még az első érdeklődő megérkezése előtt?

A hétköznapi gyakorlatban, bárki által könnyen és jól alkalmazható ingatlanfelkészítési tippeket mutatok helyiségenként, ami az eladásnál segítségünkre lehet. Érdemes kipróbálni!

Az előszobában...

A belépőkép fontos

Fontos az első benyomás, a vevő a lakásba lépve, már az első pillanatban érezze magát jól! Mit tehetünk? Az előszobában szüntessük meg a zsúfoltságot, tegyük el saját kabátjainkat, cipőinket, táskáinkat a megtekintés idejére. Pakoljuk el azokat a dolgokat is, amik csak úgy ottmaradtak az előszobában. Ugye mennyivel tágasabb?

A fürdőszobában...

Ragyogó fürdőszoba

Aki a lakást megvásárolja, lehet, hogy átalakítja a fürdőt, de gondoljunk bele, sokkal jobb érzés egy tiszta, rendezett fürdőt újratervezni. Szánjuk rá az időt, takarítsunk, súroljunk! Ragyogjon a járólap, a tükör, a csaptelepek és szaniterek! A fürdőszoba szőnyeg se maradjon ki! Pakoljuk el a lógó törülközőket, lavórt, vödröt, flakonokat, pót wc papírpkat. Ne ússzon a párában a fürdőszoba a megtekintéskor!

A világos lakásról...

A vevő világos lakást keres

Húzzuk szét a sötétítő és színes függönyöket, húzzuk fel a redőnyöket és árnyékolókat, cseréljük az izzókat nagyobb fényerejűre, azokban a helyiségekben ahol nincs természetes fény, már előre kapcsoljuk fel a lámpákat. Ugye mennyivel világosabb? Esti megtekintésnél minden lámpát kapcsoljunk fel, mielőtt megérkezik az érdeklődő.

A szobákról...

Kényelmes szobák

A legkisebb szoba is tágasabb érzést kelt, ha nincs túlzsúfolva. Pakoljunk el! A kinyitható ágyat, kanapét csukjuk össze a megtekintés előtt, az ágyneműt rakjuk el vagy rendezzük el és takaruk le az ágyat, a komódon és az éjjeliszekrényen is szüntessük meg a zsúfoltságot. Néhány díszpárna, egy világosabb takaró, egy kisebb puha szőnyeg is erősíti a harmóniát és kellemesebb érzést kelt.

Az erkélyen...

Az erkély nem külső tároló

Az erkély is a lakás része. Ha eddig tárolóként funkcionált, változatssunk rajta. Pakoljunk el! Aki erkélyes lakást keres, szeretne kiülni kávézni, olvasgatni, beszélgetni. Mutassuk meg, hogy elfér 1-2 szék és egy kis asztalka. Tehetünk ki párnát és kisebb dekorációt. A tapasztalatok szerint a műfű csodákra képes, ha hangulatkeltésről van szó.

A konyhában...

Átlátható konyha

A konyha legyen átlátható és tiszta, akkor is, ha a bútorok és a burkolatok régebbiek. Mivel a lakás tartozéka, pont olyan fontos, mint a fürdőszoba. Alaposan takarítsunk ki, várjuk az érdeklődőt makulátlanul tiszta szekrényajtókkal, pulttal, tűzhellyel és üres mosogatóval. Tegyünk rendet a nyitott polcokon, az üveges szekrényekben. Szüntessük meg a zsúfoltságot a munkapulton, így az érdeklődő látja, hogy kényelmes méretű munkafelület áll rendelkezésre a főzéshez, kisebb konyhában is.

360 fokos ingatanbemutató készítése

360FOK

A 360 fokos ingatlanbemutatót, új, újszerű vagy teljesen felújított ingatlanok esetében ajánlom, elsősorban nem lakott vagy turisztikai célú ingatlanok esetében. Megbízóimnak természetesen díjmentesen készítem el.

Fordítsa el a képet jobbra vagy balra az ujja vagy az egér segítségével, így körbe tud nézni az adott helyiségben. Fordítsa a képet jobbra, vagy balra, az első nyílig, kattintson vagy érintse meg a nyilat és sétáljon át a következő helyiségbe. Az “i” jelre kattintva vagy megérintve az adott helyhez kapcsolódó képet, vagy egyéb információt láthat, mely a jobb sarokban megjelenő “X” jellel bezárható, ezután folytathatja az ingatlansétát.

Ingatlankereső

Próbálja ki az új ingatlankeresőt, ha egerben és környékén keresi új otthonát.
Online. Díjmentes. Hatékony. Egyszerű. 
Akár mobilról is egy kávé mellett .

Ingatlankereső

Egerben és környékén
ONLINE. DÍJMENTES. EGYSZERŰ. HATÉKONY.

Rólam

ANYA, TÁRS és INGATLANKÖZVETÍTŐ vagyok. Közgazdászként végeztem a BGF-en. Örülök, hogy a fiam születése után Egerben találtunk otthonra.

Egy számomra új városban, ismerettség nélkül vágtam bele a közvetítésbe , ezért most is úgy érzem, hogy a legnagyobb dolog amit az ügyfeleimtől kaphatok: az ajánlásuk.

Köszönöm, hogy ellátogatott honlapomra,  amit magamnak fejlesztek és alakítok. Egyéni ingatlanközvetítőként fontosnak tartom, hogy lépést tartsak az informatika fejlődésével. Célom, hogy a honlapomon keresztül az ingatlan eladást, keresést és a  kapcsolatfelvételt a felgyorsuló világhoz igazítva, a lehető legkényelmesebbé tegyem ügyfeleim számára.

Portfólióm

Aktuális kínálatomban lakások, házak, vendéglátóipari és turisztikai célú ingatlanok

ELADÓ LAKÁSOK EGERBEN
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Previous
Next
ELADÓ HÁZAK
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Previous
Next
ELADÓ TURISZTIKAI CÉLÚ INGALTANOK
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Previous
Next

Kapcsolat

Péceli Renáta

EGYÉNI INGATLANKÖZVETÍTŐ

+ 3670 414 8021

Hétvégén és esti órákban is hívható.

Visszahívást kérek!

Szeretem a munkám, szívvel és lélekkel, becsületesen, kitartóan dolgozom, a kreatív “munkának” minden percét élvezem, úgy gondolom  ezek együttese pedig hatással van a végeredményre is! 

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Péceli Renáta

pecelirenata.com/2016-2019 © All rights reserved
Mobil: +3670 414 8021 Email: pecelirenata@gmail.com Székhely: 3300 Eger, Tittel Pál u. 1. 4/3.