NEM TELEK
NM LAKÓTÉR
APARTMAN
ÉPÍTÉS ÉVE
ALAPRAJZ ÉS PARAMÉTEREK

1.APARTMAN(nm)…………………………………….45
2 szoba, étkezőkonyha, közlekedő, zuhanyzó, wc 
2.APARTMAN(nm)……………………………………34
1 szoba, étkezőkonyha, zuhanyzó, wc 
3.APARTMAN(nm)……………………………………32 (akadálymentesített): 1 szoba, étkezőkonyha, zuhanyzó-wc /akadálymentesített
4.TETŐTÉRI APARTMAN(…………………….39/55
2 szoba, étkezőkonyha, előtér, wc, zuhanyzó
5.TETŐTÉRI APARTMAN(nm)……………47/65
2 szoba, étkezőkonyha közlekedő, előtér, zuhanyzó, wc
HASZNOS ALAPTERÜLETE(nm)………. 238
TELJES ALAPTERÜLETE(nm)……………..284
TORNÁC(nm)……………………………………………… 49

Az apartmanház földszintjére három – a tornácról nyíló apartmant terveztek-, melyek közül egy akadálymentesített, a tetőtérbe pedig további kettőt. A földszinten a válaszfalak elkészültek, a tetőtér elrendezését a leendő tulajdonos a saját igénye szerint alakíthatja.

Csendes utcában

Az apartmanház csendes utcában a fürdők közelében helyezkedik el.

Telek

A telek 3510 nm, a végénél vadregényes cserjés, erdős területtel.

30-as Ytong

A teherhordó falazat 30-as, a válaszfalak 10-es ytongból épültek.

Cserép héjazat

A 40 fokos nyeregtető héjazata cserép.

Megélhetés és otthon

A földszinten üzemelő apartmanok mellett a tetőtér kényelmes életteret biztosíthat családja számára is, 4 szobával.

Saját igényeire formálhatja

A ház a képeken látható készültségi fokban eladó, a vételár a jelenlegi állapotra vonatkozik, a leendő tulajdonos a saját igényére formálhatja.

Képgaléria

A galériában egyszerre láthatja az összes képet az ingatlanról, vagy választhat helyiséget. A képekre kattintva megtekintheti nagyobb méretben.

Demjénben és környékén az utóbbi évtizedekben sorra épültek, nyíltak és egyre népszerűbbé váltak a gyógyfürdők, strandok.

A falu Eger felőli részén, a Demjéni Termál Völgyben gyógyfürdő, barlangfürdő, strand és aquapark is üzemel. A termálfürdő egységben 5 különböző hőfokú kültéri medence, élményelemek és 25 méteres úszómedence biztosítja a kikapcsolódást. Egész évben a csillagos égbolt alatt, a kivilágított medencékben hajnal 2 óráig várják, ha az éjszakai fürdőzés élményét szeretné kipróbálni. A wellness részlegen, fedett épületben gyógyvizes ülőmedence, pancsoló, gőzkabin, finn szauna, merülőmedence, Kneipp medence és sókamra várja a feltöltődésre vágyókat. Közvetlenül a meglévő fürdőkomplexum mellett nyitotta meg kaput a Cascade Barlang- és Élményfürdő, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjeként 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 nm vízfelületével, melyhez egy 25 méter mélységű, 550 méternyi csúszófelületű csúszdatorony tartozik, 133 méteres sodrópatakkal és gyermekmedencékkel. Az Aquaparkban gumikarikás rafting, kamikaze csúszda és osztott-pályás csúszda várja az izgalomra vágyókat, a bátrabbakat pedig ugrómedence, 4,5 méteres vízmélységgel. 

Szintén a közelben található a mediterrán tengerpartot idéző Demjéni Termáltó gyógyfürdő komplexum, mely vendégszeretetét élvezhetik egész évben, 3500 nm  nagyságú vízfelülettel, a tó közepén, termálvizű fürdőházzal, a tóparton napozóágyakkal, napernyőkkel, fatüzelésű szaunával, óriás csúszdával, strand röplabdapályával, kisgyermeknek napvitorlával védett pancsolóval, sódombból kialakított panorámás medencékkel ahonnan az egész táj belátható.
 
Demjéntől 2 kilométerre Eger felé található az egerszalóki sódomb mely egész Európában egyedülálló és a világon is, csak még 2 ilyen van. A sódomb lábánál épült fel a Saliris Resort Gyógy- és Termálfürdő, 1.900 nm vízfelülettel, 17 egész évben működő külső és beltéri medencével, gyógyvizes ülőmedencékkel, élménymedencékkel, csúszdával, szauna komplexummal. Itt helyezkedik el a sokak által kedvelt nosztalgia strand is.
 
Demjénből kiépített kerékpárút vezet a az egerszalóki gyógyfürdőkhöz.
 
A kirándulni vágyók sem unatkoznak a környéken, a demjéni és egerszalóki, titokzatos és rejtélyes kaptárkövek, az egerszalóki barlanglakások, az egerszalóki lenyűgöző, 1400 nm-en elterülő sódomb mentén a séta- és turistaútvonalakon keresztül fedezhetjük fel a környék természeti kincseit.
 
Ráadásul, kiemelt borvidéken járunk, így Demjén, Egerszalók és Eger híres borászataiban kóstolhatunk esténként borokat, szinte folyamatos programkínálat mellett, vagy a Korona borház és étterem panorámás teraszán is beszélgethetünk díjnyertes borok társaságában.
 
Eger 15 perc kocsival, ahol egész évben élvezheti a város vendégszeretetét, nem véletlen, hogy a többnapos ünnepeknél az elsők között szerepel, hazai turisztikai célpontként.
 
M3 autópálya lehajtó a közelben, 15 percre.

Ajánlom, ha Eger vonzáskörzetében keres turisztikai célú ingatlant, melyet a saját igényei szerint fejezhet be.

Megtekintés egyeztetés

Visszahívást kérek!

Rugalmas megtekintés a hét minden napján!
Bővebb információ és időpont egyeztetés:
Péceli Renáta +36 70/414-8021

Ingatlankereső

Ingatlankereső

Egerben és környékén
ONLINE. DÍJMENTES. EGYSZERŰ. HATÉKONY.

Portfólióm

Aktuális kínálatomban lakások, házak, vendéglátóipari és turisztikai célú ingatlanok

ELADÓ LAKÁSOK EGERBEN
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Previous
Next
ELADÓ HÁZAK
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Previous
Next
ELADÓ TURISZTIKAI CÉLÚ INGALTANOK
LAPOZZA ÁT KÍNÁLATOM
Previous
Next

Rólam

ANYA, TÁRS és INGATLANKÖZVETÍTŐ vagyok. Közgazdászként végeztem a BGF-en. Örülök, hogy a fiam születése után Egerben találtunk otthonra.

Egy számomra új városban, ismerettség nélkül vágtam bele a közvetítésbe , ezért most is úgy érzem, hogy a legnagyobb dolog amit az ügyfeleimtől kaphatok: az ajánlásuk.

Köszönöm, hogy ellátogatott honlapomra,  amit magamnak fejlesztek és alakítok. Egyéni ingatlanközvetítőként fontosnak tartom, hogy lépést tartsak az informatika fejlődésével. Célom, hogy a honlapomon keresztül az ingatlan eladást, keresést és a  kapcsolatfelvételt a felgyorsuló világhoz igazítva, a lehető legkényelmesebbé tegyem ügyfeleim számára.

Tulajdonosoknak

Tulajdonosoknak

KIZÁRÓLAGOSSÁG NÉLKÜL. SIKERDÍJ 2%.*

* ÁFA nem terheli. Más költség nincs.

Ügyfeleim mondták

A legnagyobb dolog, amit az ügyelektől kaphatok, az ajánlásuk!

Kapcsolat

Péceli Renáta

EGYÉNI INGATLANKÖZVETÍTŐ

+ 3670 414 8021

Hétvégén és az esti órákban is hívható.

Visszahívást kérek!

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Péceli Renáta

pecelirenata.com/2016-2019 © All rights reserved
Mobil: +3670 414 8021 Email: pecelirenata@gmail.com Székhely: 3300 Eger, Tittel Pál u. 1. 4/3.